Przekąski zimne

 

Tatar z tuńczyka
z dojrzalym avokado z rubinowym musem

Łosoś marynowany
w soku z cytryny z ziarnami zielonego pieprzu

Carpaccio z ośmiornicy
ze świeżą limonką i koprem włoskim

Carpaccio z delikatnej wołowiny
dekorowane parmezanem, rukolą i pieczarkami

Tatar wołowy
podany z jajkiem lub bez

 

"Znakomity łosoś marynowany to znak najwyższej jakości Restauracji St Antonio.
Równie dobrego nie spotkałem nigdzie w świecie."

Prof. Jerzy Wóźnicki
Prezes Fundacji Rektorów Polskich, b. Rektor Politechniki Warszawskiej

Znajdziesz nas na

www.ubereats.com

Zapraszamy na LUNCH!

Od poniedzialku do piątku zapraszamy na pyszny lunch w orzeźwiającym Ogrodzie Saskim w dwóch wariantach cenowych 19 zł lub 24 zł!

Czytaj więcej

Lagostina

Nasze potrawy przyrządzane są
w naczyniach Lagostina

kotylion 236px

jarczynski 236px pl