Zupa do wyboru:
Zupa krem z kopru włoskiego / prażone płatki jaglane / kwaśna śmietana / zest z pomarańczy
lub
Zupa krem z homara / mięso z kraba / małże
Przystawka do wyboru:
Małże Św. Jakuba / puree z pieczonego kalafiora z emilgraną / sos na bazie białego wina / chipsy z marchewki
lub
Polędwica wołowa na domowej chałce / konfitura z czerwonej cebuli / owoce
Danie główne do wyboru:
Filet z jesiotra / puree ziemniaczane z letnią truflą / sałatka z jarmużu, gruszki, orzechów włoskich i dresingiem miodowym / sos rakowy
lub
Comber jagnięcy sous vide / ziołowa bułka tarta / puree z topinamburu / chrupiąca kluska w panko / konfitura z żurawiny z dodatkiem rozmarynu
Deser:
Mus kokosowy / karmelizowany banan / czekoladowy biszkopt
Menu dostępne 14 i 15 lutego.